سیار روستایی استان البرز


کتابخانه سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که با هدف تحقق عدالت فرهنگی و خدمات رسانی فرهنگی به نقاط محروم و کم برخوردار راه اندازی شده است، با یک دستگاه خودروی  آریسان، یک مربی فرهنگی و 3500 جلد کتاب رسما کار خود را از آبان ماه 1396 در استان البرز آغاز کرد و 17 روستای این استان را تحت پوشش قرار داده که می توان به روستای سلطان آباد، رامجین، قوهه، اقلان تپه، قاسم گرجی، برغان، خوزنکلا، آغچه حصار و... اشاره کرد. این کتابخانه سیار در کلیه ایام سال، هر روز هفته به جز روزهای پنجشنبه در یک یا دو روستای استان حضور یافته و برای کودکان و نوجوانان روستایی علاوه بر امانت دهی کتاب، فعالیت های ویژه فرهنگی و هنری اجرا می نماید.


کرج –خیابان شهید صدوقی (ساسانی )- انتهای خیابان شهید نامجو (نشانی بروی نقشه)

شماره تماس :32820909-026

 


 

  • 1402/10/21 - 10:14
  • تعداد بازدید: 373
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدرس دوره‌ی «مخاطب شناسی کودک ونوجوان (مهارت اداره کارگاه)» در البرز؛

مربی کانون باید با رفتار حرفه‌ای کاری کند که بچه‌ها خاطرات خوبی از کانون داشته باشند

بهزاد دارابی، مدرس دوره‌ی آموزشی«مخاطب شناسی کودک ونوجوان (مهارت اداره کارگاه)» ، ویژه‌ی مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز ضرورت شناخت ویژگی‌های دوران کودکی و فعالیت حرفه ای مربی را عامل خاطرات خوب بچه‌ها از کانون دانست.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز این مدرس که قریب ۵۰ سال است به صورت نزدیک با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ارتباط است و حدود  ۲۰ سال است در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دوره های بدو خدمت و تکمیلی در سراسر کشور اجرا کرده و بازدیدهایی را از قریب ۱۰۰۰ مرکز فرهنگی، هنری کانون در کشور داشته و تجربیات بسیاری از مربیان را مشاهده کرده است خطاب به مسوولان و مربیان فرهنگی کانون البرز گفت در بازدیدهایم از مراکز کانون بسیار دقت کرده‌ام که مربی‌ای که بچه‌ها با ذوق و شوق به سمت او می‌آیند چه ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری داشته و این ویژگی‌ها را به عنوان سوغاتی از استان‌های مختلف گردآوری کرده و در اختیار شما خواهم گذاشت.

این متخصص در ادامه مربی گری را با دیگر مشاغل مقایسه کرده و افزود شغل مربی‌گری نوعی خدمت داوطلبانه است و انگیزه‌ی افراد نباید تنها انگیزه‌ی مالی باشد و افزود  یک  مربی کانون باید  ساعت‌ها برای هر فعالیتی که قصد اجرای آن را دارد فکر کند و حتی الامکان سعی کند در زمان حضور بچه‌ها در کانون کمترین اشتباهات را به عنوان یک مربی انجام دهد و بداند  چه چیزی را به چه کسی و چگونه بیان کند؟

وی همچنین زندگی و کار و ارتاباطات و عشق را از نکات اولیه‌ی موثر در مربی گری دانسته و افزود مربی باید ویژگی های طبیعی دوران کودکی و نوجوانی را به خوبی بشناسد.

دارابی همچنین در خصوص سلامت روان و احساس خوشبختی و ویژگی های دوران کودکی صحبت کرده و جنبش و حرکت به ویژه در پسر بچه‌ها، حرف زدن با یکدیگر، تخیل، خود محوری و تقلید را از اساسی‌ترین ویژگی‌هایی دانست که مربی باید آن‌ها را شناخته و به آن توجه کند.

پرهیز از مداخله در مسیر رشد بچه‌ها و پرهیز از فعالیت بر اساس نظرات غیر کارشناسانه‌ی والدین، عدم توجه به افراد منفی نگر و کار با ذوق و علاقه و توجه دقیق به کودکان و آموختن از آنان  از دیگر مباحثی بود که توسط این استاد دانشگاه مطرح شد .

گفتنی است این دوره‌ی آموزشی به همت واحد آموزش و پژوهش کانون البرز به مدت ۸ ساعت آموزشی و به صورت غیر حضوری در دو روز تدارک دیده شده که مربیان مسوول و مربیان فرهنگی  کانون البرز در روز پنجشنبه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۲ با ویژگی‌های دوران کودکی آشنا شده و روز یکشنبه ۲۴ دی ماه ۱۴۰۲ در دنباله‌ی این نشست ویژگی‌های نوجوانی را خواهند شناخت .

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت